ویزا

ویزا تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا - دانشجویی و دانش‌آموزی - تصمیم برای انتخاب کشور مناسب با هدف ادامه تحصیل همواره یکی از دغدغه‌های اصلی دانش‌آموزان و یا دانشجویان بوده‌است .  کشور کانادا طی چند سال گذشته با...

ویزا طلایی اسپانیا

اخذ اقامت اسپانیا (گلد – خرید ملک) اسپانیا از جمله کشورهایی است که این روزها مهاجرین زیادی از سراسر دنیا می پذیرد. اما همانند هر کشور دیگری اخذ اقامت در اسپانیا نیز تابع شرایط و قوانینی خاص و مصوب...

ویزا مولتی کانادا

انواع ویزای توریستی کانادا ویزای کانادا انواع مختلفی دارد اما تنها نوع آن که در تخصص آژانس‌های هواپیمایی می‌باشد، ویزای توریستی 5 ساله کانادا است. ویزای توریستی کانادا (ویزای 5 ساله کانادا) این...

ویزا مولتی فرانسه

ویزای مولتی شینگن از سفارت فرانسه: معمولا سفارت فرانسه بیش از ۶ ماه ویزای مولتی شینگن را به متقاضیان نمی‌دهد. افرادی که موفق به اخذ ویزای مولتی شینگن یکساله از سفارت فرانسه شده‌اند، بسیار اندک‌اند...

ویزای توریستی مراکش

مدارک لازم:  اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار از زمان سفر دو قطعه عکس رنگی جدید گواهی اشتغال به کار ترجمه شده و مشخصات فردی حداقل زمان جهت صدور ویزا ، حدود 3 هفته...

ویزای توریستی برزیل

مدارک لازم:  اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار 3 قطعه عکس 4*6 زمینه سفید کپی شناسنامه  مشخصات فردی به صورت کامل مدارک شغلی حساب بانکی 6 ماه اخیر ، ( مدارک...

ویزای توریستی استرالیا

مدارک لازم: اصل پاسپورت با هشت ماه اعتبار دو قطعه عکس رنگی جدید  گواهی اشتغال به کار ترجمه شده گواهی حساب بانکی 6 ماهه اخیر ترجمه شده  سند مالکیت با ترجمه رسمی...

ویزا توریستی اسپانیا

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار با امضاء مسافر 2 قطعه عکس در اندازه 3/5 * 4/5 رنگی ، زمینه سفید ، تمام رخ ، مربوط به سال جاری اصل و ترجمه کلیه صفحات شناسنامه با مهر دارالترجمه...

ویزا توریستی اتریش

کلیه اسنادمالی اصل وکپی (پرینت گردش حساب 6 ماهه اخیرباحداقل مانده بالای 60 میلیون تومان برای هر نفر + نامه تمکن مالی از بانک به انگلیسی و ترجمه ی آن به انگلیسی و ترجمه آن به زبان آلمانی) کلیه...

ویزا توریستی فرانسه

اصل و کپی گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور و دارای 2 صفحه مهر نخورده به همراه فتوکپی صفحه شناسایی امضا شده صاحب گذرنامه  اصل و کپی ویزاهای شنگن  قبلی یا ویزای...

ویزا توریستی ایتالیا

مدارک لازم جهت ویزای توریستی ایتالیا توجه: مسافرین محترم لطفا کپی تمامی مدارک مندرج را روی برگه A4 تهیه فرمایید. لطفا تمامی مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شود لازم به ذکراست که ترجمه ها...