ویزا توریستی اسپانیا

مدارک لازم:

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار با امضاء مسافر

2 قطعه عکس در اندازه 3/5 * 4/5 رنگی ، زمینه سفید ، تمام رخ ، مربوط به سال جاری

اصل و ترجمه کلیه صفحات شناسنامه با مهر دارالترجمه به زبان اسپانیولی

اصل و ترجمه سند مالكيت با مهر دارالترجمه به زبان اسپانیولی

پرينت 6 ماه حساب بانكی به اضافه گواهی تمکن مالی انگلیسی با مهر بانک متقاضی با مانده حساب حداقل 50 میلیون تومان

اصل و ترجمه مدارک شغلی با مهر دارالترجمه به زبان اسپانیولی به شرح زیر :

الف : مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال ، سابقه 6 ماه گذشته بیمه تامین اجتماعی با مهر اداره تامین اجتماعی مربوطه

ب : مدارک شغلی کارمندان دولتی : ترجمه آخذین حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی ، فیش حقوقی 3 ماه آخر

ج : مدارک شغلی صاحبین مشاغل : روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس و آخرین تغیرات ) ، جواز کسب یا کارت بازرگانی

د : مدارک شغلی محصلین : ترجمه گواهی تحصیلی و دانشگاهی و کارت دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی

اصل گذرنامه های قبلی به همراه دو سری كپی از ويزاهای اروپا – آمريكا – استراليا

آدرس دفتر خدمات مسافرتی و هواپیمایی پارمیدا
میرداماد.بین حصاری جنوبی و شنگرف.پلاک 142
تلفن : 021-22922017         فکس :  021-22914955   تلگرام: 0910-9504505

تصویر: